001 - Bader

Reprise theater in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 10 april 2007
De succesvolle theatervoorstelling “Met taaie Volharding” wordt eind april 2007 voor de laatste keer herhaald in het museum De Ronde Venen aan de herenweg 240 te Vinkeveen. Twee series voorstellingen zijn gespeeld in de zomer van 2006. Vanwege het grote succes wordt er nu nog een serie gespeeld. “Met taaie Volharding” is bedoeld voor iedereen vanaf 6 jaar.

De voorstellingen vinden plaats:
 • vrijdag 20 april: aanvang: 19.30 uur
 • zaterdag 21 april: UITVERKOCHT!
 • zondagmiddag 22 april: aanvang: 14.30 uur

  Toegangskaarten kosten 5 euro

  Reserveren bij mw. Patricia Roodenberg telefoon: (0297) 24 15 63, bij voorkeur tussen 17.00 en 20.00 uur.

  “Met taaie Volharding” is het verhaal van de familie Klinknagel, een arm veenarbeiders gezin uit Vinkeveen in de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Vader Bart droomt ervan om ooit rijk te kunnen zijn. Eigenlijk is hij het werken in de veenderij beu, maar wat kan hij anders? Moeder Marieke doet haar uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. Hun kinderen Jet, Jan, Dirk en Veertje hebben het ook niet altijd even gemakkelijk. Plotseling staat tante uit Amsterdam voor de deur. Ze wil graag een tijdje blijven logeren. Opa maakt zich nergens druk om. Wanneer hij op zijn tijd zijn borreltje en pruimtabak krijgt, dan vindt hij alles best. De buurvrouw is erg begaan met de familie. Ze komt vaak langs om polshoogte te nemen, maar vaak ongelegen. En als er een staking dreigt, dan lopen de spanningen hoog op in het gezin Klinknagel.
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Ingezonden stukken

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Reprise theater in Museum De Ronde Venen

  De succesvolle theatervoorstelling “Met taaie Volharding” wordt eind april 2007 voor de laatste keer herhaald in het museum De Ronde Venen aan de herenweg 240 te Vinkeveen. Twee series voorstellingen zijn gespeeld in de zomer van 2006. Vanwege het grote succes wordt er nu nog een serie gespeeld. “Met taaie … Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: