CSW maakt er een spannend slot van

Geplaatst op: 10 april 2007

CSW wilde de tegenstander direct onder druk zetten door vanaf het begin 1:1 te gaan spelen. Anders dan verwacht was het Eemnes dat het initiatief nam en meerdere malen gevaarlijk voor doelman Prins opdoken. Dennis wist de eerste serie aanvallen goed af te slaan. Alleen in de 9e minuut van de wedstrijd was er een verdwaalde voorzet (van Basten 1988 tegen Rusland) of (Lucassen in de heen wedstrijd) die zorgde voor de 1-0.

CSW was direct wakker en wist binnen twee minuten door een geweldige actie van Jayklaas de stand terug te brengen op 1-1. Eemnes bleef de sterkste ploeg en CSW had alle moeite de buitenspelers van Eemnes van zich af te houden. Prins hield de zaak gesloten en er werd met man en macht gewerkt om Eemnes terug te dringen.

De tweede helft was eigenlijk niet veel anders, Eemnes dicteerde het duel en CSW beperkte zich tot het tegenhouden van doelpunten. John Groenewegen moest met een blessure het veld ruimen en Jochem was de vervanger. Ondanks omzettingen en de sterke wil om te overleven kwam CSW maar moeizaam van eigen helft af. Erger nog tot 2 maal toe kwam de spits van Eemnes oog in oog met Prins, wederom wist hij de bal de palen te houden.

15 minuten voor tijd kwam Frank Zaal binnen de lijnen voor Jilles Klumper om als afjager te proberen iets los te maken. 3 minuten voor tijd lukte het Frank Zaal dan ook door goed door te gaan om een diepe bal deze breed te leggen op Nick de Vink. Deze faalde niet en scoorde de 1-2. De laatste paar minuten was het dan ook afzien en moesten de heren van CSW alles geven om deze overwinning binnen te halen.

Volgende week 14 april is een weekend rust om zaterdag 21 april vol aan de bak te mogen tegen Roda uit Leusden. Deze uitwedstrijd moet gewonnen worden om rechtstreekse degradatie te ontlopen. We rekenen als selectie op een overweldigende supportersschare om ons door dit moeilijke duel heen te helpen.

CSW heeft zichzelf zaterdag een grote dienst bewezen in de uitwedstrijd tegen Eemnes, door met winst terug te keren naar Wilnis. Vooraf aan het duel met Eemnes was het verschil 5 punten met nog 3 wedstrijden. CSW wilde de tegenstander direct onder druk zetten door vanaf het begin 1:1 te … Lees meer »