001 -Family

Koninginnedagbraderie van de Lions op een nieuwe locatie in Vinkeveen!!


Geplaatst op: 10 april 2007
Alweer bijna 30 jaar organiseert de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen de braderie tijdens Koninginnedag in Vinkeveen. De afgelopen jaren was de Kerklaan dé locatie om te kunnen genieten van de festiviteiten.

U en ons wacht een nieuwe uitdaging! De braderie wordt dit jaar gehouden op het uitgebreide en nieuw aangelegde terrein van Maria-Oord. Alle kramen komen daar te staan, zodat u in staat bent om de nieuwbouw van Maria-Oord te bewonderen . Een aantal bekende deelnemers zullen weer langskomen. En we breiden uit met een “Smulplein”, “Snoepkraam” en een “Speelhoek”. Nieuw is een rit met de paardentram en we hebben een planten- en geraniummarkt. Mooie planten die leuk zijn om cadeau te geven of om de lente in uw tuin te krijgen. Voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd door Concordia en een dweilorkest. Al met al vinden wij als Lions dit een prachtige locatie voor een mooie dag en braderie. Om bij de Braderie te komen zijn er drie toegangswegen, te weten via de Kerklaan (naast het nieuwgebouwde verpleeghuis), via de Tuinderslaan en via de Herenweg (hoofdingang Maria-Oord).

Iedereen is uiteraard weer van harte welkom.

De Lions organiseren de braderie om geld in te zamelen voor goede doelen, zowel in de directe omgeving (denk hierbij onder andere aan Inloophuis ’t Anker, diverse doelen binnen Maria-Oord, de jaarlijkse Red-Crosser tram rit, het Lions Questproject op een van de basisscholen in de gemeente) als (ver) buiten onze regio (financiering van de middelbare schoolopleiding van enkele kinderen in Kenia) en andere meer of minder bekende activiteiten.

Wilt u meer informatie over de Braderie, huur van kramen of over de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen, zie: www.lionsvinkeveen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninginnedagbraderie van de Lions op een nieuwe locatie in Vinkeveen!!

Alweer bijna 30 jaar organiseert de Lionsclub Vinkeveen en Waverveen de braderie tijdens Koninginnedag in Vinkeveen. De afgelopen jaren was de Kerklaan dé locatie om te kunnen genieten van de festiviteiten. U en ons wacht een nieuwe uitdaging! De braderie wordt dit jaar gehouden op het uitgebreide en nieuw aangelegde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: