Dikke pech voor Vinken 1

Geplaatst op: 10 april 2007
Vorige week verloor Vinken haar eerste veldwedstrijd. Deze zaterdag lijken de kansen op een overwinning aanzienlijk beter. Een thuiswedstrijd tegen Fortissimo, op het nieuwe kunstgrasveld biedt alle mogelijkheden. Vinken vecht voor wat het waard is en staat bijna de hele wedstrijd op voorsprong, maar het mocht niet baten. In de eerste helft kan Vinken voldoende afstand bewaren, maar in de tweede helft keert het tij en komt Fortissimo sterk terug. De wedstrijd eindigt in een gelijkspel 11-11.

Goede start
De eerste aanval bestaat uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Mariska Meulstee en Charita Hazeleger. Arjan Kroon krijgt al snel een strafworp mee, maar mist deze helaas. Gelukkig scoort hij even later via een afstandsschot alsnog en opent hij daarmee de score in de wedstrijd, 1-0. Fortissimo scoort vrijwel direct erna de gelijkmaker, 1-1, maar Fortissimo gaat verder en scoort er nog twee. Vinken blijft gelukkig niet achter en heeft achter elkaar een paar mooie afstandstreffers. Ook de tweede aanval van De Vinken met Pascal Kroon, Peter Kooijman, Suzanne de Wit en Helen Kroon scoort lekker en Vinken bouwt daarmee een mooie voorsprong uit van 4-3 naar 7-5 als ruststand. Het Bouthoorn Tele Training team heeft op dat moment de beste kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Teleurstellend einde
In de tweede helft verloopt het scoren een stuk moeizamer. Fortissimo heeft twee lange aanvalssessies maar er komt geen doelpunt uit. Mariska Meulstee opent de score in de tweede helft, 8-5. Fortissimo krijgt een strafworp mee, maar mist deze en dat lijkt het team uit IJsselstein wakker te schudden. Ze komen terug tot 9-8 met nog bijna 15 minuten te spelen. Arjan Kroon zorgt er even later voor dat het Vinkenpubliek weer rustig kan ademen, met twee doelpunten voorsprong is de overwinning bijna binnen. Het wordt 11-9 en dan lijkt het gedaan met de strijd, maar Fortissimo geeft zich niet zo gemakkelijk gewonnen en perst er nog een doelpunt uit, 11-10, nog niets aan de hand. En dan maakt Fortissimo, terwijl de speeltijd al lijkt te zijn verstreken, op wonderbaarlijke wijze de gelijkmaker, waarna de scheidsrechter direct affluit. Een teleurstellend einde voor het team gesponsord door Bouthoorn Tele Training, maar de eerste punten zijn wel binnen.

Vorige week verloor Vinken haar eerste veldwedstrijd. Deze zaterdag lijken de kansen op een overwinning aanzienlijk beter. Een thuiswedstrijd tegen Fortissimo, op het nieuwe kunstgrasveld biedt alle mogelijkheden. Vinken vecht voor wat het waard is en staat bijna de hele wedstrijd op voorsprong, maar het mocht niet baten. In de … Lees meer »