001 - Bader

Geleende brandweerauto start niet


Geplaatst op: 9 april 2007
Abcoude - In de vroege ochtend van 1e paasdag, ging de pieper bij de brandweer Abcoude voor brand in Amsterdam Zuid-Oost.

Zowel de autospuit van kazerne Anton van Amsterdam en de 572 van Abcoude werden geallarmeerd. Sinds 1 april wordt vanwege het sluiten van garage Rudolf op het Remmerdenplein in Amsterdam Zuid-Oost ook de vrijwillige brandweer van Abcoude ingeschakeld.

Voor de vrijwillige brandweer van Abcoude begon het gelijk goed. De 572 (geleende autospuit uit Hedel) wilde niet starten. Het bleek dat de accu's in verre staat van ontbinding waren. Hierdoor kon Abcoude niet uitrukken naar Amsterdam zuid-Oost voor assistentie.

Dit werd opgelost door autospuit Willem van Amsterdam uit te laten rukken, zodat de brand toch geblust kon worden. Hopelijk gaat het

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ROSA FM

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geleende brandweerauto start niet

Abcoude - In de vroege ochtend van 1e paasdag, ging de pieper bij de brandweer Abcoude voor brand in Amsterdam Zuid-Oost. Zowel de autospuit van kazerne Anton van Amsterdam en de 572 van Abcoude werden geallarmeerd. Sinds 1 april wordt vanwege het sluiten van garage Rudolf op het Remmerdenplein in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: