001 -Family

Volle bak met dressuurtopper Laurens van Lieren


Geplaatst op: 7 april 2007
Afgelopen zaterdag was het letterlijk volle bak bij Manege Lucky Stable. De landelijke rijvereniging LR de Ronde Venen had de jonge dressuurtopper Laurens van Lieren uitgenodigd voor een clinic en een demonstratie.

Een groot succes. Er waren ruim tweehonderd vijftig enthousiaste bezoekers aanwezig bij dit evenement. Allereerst starten drie leden aan een clinic op M niveau gegeven door Laurens. Hierna volgde een clinic op Z niveau waar wederom drie leden aan deelnamen.

Na de pauze was het de beurt aan Laurens van Lieren zelf. Hij had de 9 jarige ruin Hexagon’s Rubiquil meegebracht. Hij vertelde en liet zien hoe hij dit prachtige donker bruine paard aan het trainen is. Het publiek keek en luisterde zeer aandachtig. Tussendoor werd het publiek in de gelegenheid gesteld om de topper vragen te stellen over zijn manier van trainen, zijn paarden en zijn technieken. Aan het einde van deze spectaculaire dag liet Laurens een demonstatie zien om de vingers bij af te likken. De muziek was vooral voor de jeugd leuk om te horen, een mengeling van HipHop en R&B. Het publiek sloot dan ook af met een geweldig applaus. Voordat Laurens vertrok nam hij alle tijd om nog te praten met zijn fans en was druk met handtekeningen geven.

Een zeer geslaagd evenement voor alle partijen. Met dank aan de hoofd sponsoren: Automobielbedrijf Van Kouwen, Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders en Schade Net Kranenburg.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volle bak met dressuurtopper Laurens van Lieren

Afgelopen zaterdag was het letterlijk volle bak bij Manege Lucky Stable. De landelijke rijvereniging LR de Ronde Venen had de jonge dressuurtopper Laurens van Lieren uitgenodigd voor een clinic en een demonstratie. Een groot succes. Er waren ruim tweehonderd vijftig enthousiaste bezoekers aanwezig bij dit evenement. Allereerst starten drie leden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: