001 - Bader

Onderzoek naar gaslucht in De Kwakel


Geplaatst op: 6 april 2007
De Kwakel - Op donderdag 5 april om 17.23uur werd de brandweer opgeroepen i.v.m een gaslucht in de Noordmanlaan in De Kwakel.

Ter plaatse werd er door de brandweer met de explosiemeter gemeten maar er werd niks waargenomen, terwijl men het wel goed kon ruiken. Na verder onderzoek kwam men er achter dat de gaslucht afkomstig was van een tegenover liggend bouwterrein, ook hier werd gemeten en hier sloeg de explosiemeter wel aan. De brandweer heeft het gasbedrijf laten komen en na zeer lang wachten, zoeken en graven werd het lek gevonden in de gasleiding. De brandweer is uit voorzorg stand-by gebleven omdat het lek van die omvang was dat men geen risico wilden lopen.

Om 00.10uur werd door het gasbedrijf het sein veilig gegeven en hierop kon de brandweer dan ook weer in pakken en terug keren naar de kazerne.

Foto's: Jesper Bakker & Brandweer Uithoorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek naar gaslucht in De Kwakel

De Kwakel - Op donderdag 5 april om 17.23uur werd de brandweer opgeroepen i.v.m een gaslucht in de Noordmanlaan in De Kwakel. Ter plaatse werd er door de brandweer met de explosiemeter gemeten maar er werd niks waargenomen, terwijl men het wel goed kon ruiken. Na verder onderzoek kwam men … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: