001 -Family

Veensteker bedrijventoernooi in De Boei


Geplaatst op: 5 april 2007
Op vrijdagavond 27 april 2007 organiseert Volleybalvereniging Atalante uit Vinkeveen het jaarlijkse Veensteker bedrijventoernooi in de Boei in Vinkeveen.

Vorig jaar voor het eerst gesponsord door de Veensteker, en ook dit seizoen willen William en Patrick weer een mooi bedrag doneren. Sympathiek! Je kunt meedoen in een gezellige poule voor de gezellige bedrijventeams of een sportieve poule voor ook gezellige mensen waarvan het merendeel volleyballer of sportief is. Maximaal 16 teams kunnen meedoen met minimaal 2 dames per team in het veld.

Geef je op via Annemarie Bakker; tel 272453 of pr@vv-atalante.nl. Kijk op www.vv-atalante.nl voor meer informatie en vooraf misschien even lekker eten bij www.veensteker.nl?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veensteker bedrijventoernooi in De Boei

Op vrijdagavond 27 april 2007 organiseert Volleybalvereniging Atalante uit Vinkeveen het jaarlijkse Veensteker bedrijventoernooi in de Boei in Vinkeveen. Vorig jaar voor het eerst gesponsord door de Veensteker, en ook dit seizoen willen William en Patrick weer een mooi bedrag doneren. Sympathiek! Je kunt meedoen in een gezellige poule voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: