001 - Bader

Paasvieringen in de Wegwijzer


Geplaatst op: 4 april 2007
Mijdrecht - Op zondag 8 april is het Eerste Paasdag. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden. In de morgendienst die om 10 uur begint zal dominee Weststrate de preek dan houden over Mat. 28:2. Hier gaat over de boodschapper van het paasevangelie die het lege graf opent waar Jezus inlag, maar Die nu is opgestaan. In de avonddienst, die om 17 uur begint, zal Filippensen 3:10-11 centraal staan, waar het gaat over het gelijkvormig worden aan, als het ware meegenomen worden in, de opstanding van Christus en de kracht van Pasen.

Op Tweede Paasdag begint om 10 uur een zangdienst, waarin onder andere ook een muzikale bijdrage van het koor ‘Rejoice’ opgenomen zal zijn. Dit koor staat onder leiding van dirigent Wim van Dijkhuizen. Voor de meditatie is de tekst genomen uit Mat. 27: 6b en 7a. Hierin wordt de dubbele paasopdracht beschreven: 'kom en zie' en 'ga en vertel'...

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Paasvieringen in de Wegwijzer

Mijdrecht - Op zondag 8 april is het Eerste Paasdag. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden. In de morgendienst die om 10 uur begint zal dominee Weststrate de preek dan houden over Mat. 28:2. Hier gaat over de boodschapper van het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: