001 -Family

Tentoonstelling Dorpsgenoten & Hollandgänger in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 5 april 2007
Museum De Ronde Venen en de Historische Vereniging “De Proosdijlanden” presenteren dit voorjaar de tijdelijke tentoonstelling Dorpsgenoten & Hollandgänger in Museum De Ronde Venen. De tentoonstelling zal vertellen over de Duitse seizoensarbeiders die van de 17e tot de 19e eeuw naar De Ronde Venen kwamen om te werken in de turfindustrie. Wegens omstandigheden is de opening helaas uitgesteld tot zaterdag 5 mei aanstaande!

Wie waren deze mensen? Waarom kwamen ze helemaal hierheen? Wat deden ze hier? Waar woonden ze? Welke sporen hebben ze hier achtergelaten? Allemaal vragen die zullen worden beantwoord in deze bijzondere tentoonstelling.

Museum De Ronde Venen is vanaf 14 april weer geopend voor publiek! Voor meer informatie kunt u kijken op www.museumderondevenen.nl f mailen naar info@museumderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tentoonstelling Dorpsgenoten & Hollandgänger in Museum De Ronde Venen

Museum De Ronde Venen en de Historische Vereniging “De Proosdijlanden” presenteren dit voorjaar de tijdelijke tentoonstelling Dorpsgenoten & Hollandgänger in Museum De Ronde Venen. De tentoonstelling zal vertellen over de Duitse seizoensarbeiders die van de 17e tot de 19e eeuw naar De Ronde Venen kwamen om te werken in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: