001 -Family

Bloemenveiling, Historische Tuin en Westeinder Rondvaart met één combikaart


Geplaatst op: 4 april 2007
Van 17 april tot en met 5 oktober 2007 is de Combikaart Aalsmeer weer verkrijgbaar. Met deze entreekaart kunnen bezoekers iedere dinsdag, woensdag en dit jaar ook op vrijdag op één en dezelfde dag drie toeristische hoogtepunten in Aalsmeer bezoeken: Bloemenveiling Aalsmeer, de Historische Tuin en de Westeinder Plassen.

De dag start bij Bloemenveiling Aalsmeer, dé wereldmarktplaats voor bloemen en planten. Dagelijks worden hier 22 miljoen bloemen en planten verkocht, wat voor een kleurrijk spektakel op de veilingklokken zorgt. Vanaf 10.00 uur staat de Historische Tuin op het programma: 13.000 vierkante meter met Aalsmeerse ‘levende’ historie. De dag wordt afgesloten met de rondvaart over de Westeinderplassen, een ontdekkingstocht per open boot langs de vele akkers met ‘trekheesters’ (zoals seringen en sneeuwballen).

De Combikaart is ontwikkeld door Bloemenveiling Aalsmeer in samenwerking met de Aalsmeerse Historische Tuin en de Westeinder Rondvaart. Wegens het grote succes vorig jaar is de entreekaart dit jaar opnieuw verkrijgbaar.

De Combinatiekaart Aalsmeer is onder andere verkrijgbaar bij het Bezoekerscentrum van Bloemenveiling Aalsmeer. De kaart kost € 12,00 voor volwassenen en € 7,25 voor kinderen tot en met 11 jaar. Bij grote groepen is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloemenveiling, Historische Tuin en Westeinder Rondvaart met één combikaart

Van 17 april tot en met 5 oktober 2007 is de Combikaart Aalsmeer weer verkrijgbaar. Met deze entreekaart kunnen bezoekers iedere dinsdag, woensdag en dit jaar ook op vrijdag op één en dezelfde dag drie toeristische hoogtepunten in Aalsmeer bezoeken: Bloemenveiling Aalsmeer, de Historische Tuin en de Westeinder Plassen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: