001 -Family

Slingerende Belg aangehouden in Abcoude


Geplaatst op: 4 april 2007
Abcoude - In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april werd het slingeren van een automobilist niet veroorzaakt door alcohol.

Rond 01.45 uur werden agenten op de Rijksweg A2 ingehaald door een Belgische automobilist. Daarbij zagen de agenten dat de automobilist met zijn gsm op het stuur aan het sms-en was. Ook viel het de agenten op dat de man erg slingerend reed. De automobilist, een 56-jarige man uit Vilvoorde, werd aan de kant gezet. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn, maar kennelijk werd zijn stuurgedrag zwaar beïnvloed door het sms-en.

De automobilist werd naar het politiebureau begeleid. Nadat hij de bekeuring van €130,- contant had afgerekend, mocht hij zijn weg vervolgen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Slingerende Belg aangehouden in Abcoude

Abcoude - In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april werd het slingeren van een automobilist niet veroorzaakt door alcohol.Rond 01.45 uur werden agenten op de Rijksweg A2 ingehaald door een Belgische automobilist. Daarbij zagen de agenten dat de automobilist met zijn gsm op het stuur aan het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: