001 - Bader

Nieuwe website De Ronde Venen in de lucht!


Geplaatst op: 3 april 2007
Op 2 april heeft wethouder Ingrid Lambregts de geheel vernieuwde website van de gemeente officieel geopend. De oude site sloot wat betreft toegankelijkheid en vorm-geving niet meer aan bij het hoge ambitieniveau van de gemeente. De vormgeving is helemaal nieuw en de vindbaarheid van informatie en producten is sterk verbeterd.

Een belangrijke doelstelling was om met maximaal drie muiskliks bij de hoofdinforma-tie of bij specifieke informatie te komen.

De gemeente wil in 2008 85% van haar dienstverlening digitaal aanbieden. Zij wil inwoners de gelegenheid bieden om, op ieder moment van de dag/week, kennis te nemen van ge-meentelijke informatie, regelgeving en andere publicaties. Zij wil inwoners ook stimuleren om gebruik te maken van de digitale dienstverlening.

De Ronde Venen streeft ernaar om, in het licht van de website, een gemeente te zijn die:
 • haar inwoners centraal stelt.
 • op moderne wijze communiceert.
 • informatie goed toegankelijk aanbiedt.
 • transparant is.

  Op de nieuwe website zijn in de menustructuur ingangen naar thema’s, zoals bijvoorbeeld “Bouwen, wonen en milieu”. Via een startpagina krijgt men gerichte informatie. Bijvoorbeeld de laatste vergaderingen van de commissie Ruimte en de Raad, officiële bekendmakingen, verwijzingen naar producten en formulieren die betrekking hebben op deze onderwerpen. De startpagina’s worden verder uitgebreid. Ook is er een overzichtelijke pagina met alle ge-meentelijke loketten.

  Dit jaar wordt verder aandacht besteed aan de verordeningen op internet, interactieve ses-sies, en peilingen via internet.

  Het website-adres van De Ronde Venen is www.derondevenen.nl
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Gemeente De Ronde Venen

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Nieuwe website De Ronde Venen in de lucht!

  Op 2 april heeft wethouder Ingrid Lambregts de geheel vernieuwde website van de gemeente officieel geopend. De oude site sloot wat betreft toegankelijkheid en vorm-geving niet meer aan bij het hoge ambitieniveau van de gemeente. De vormgeving is helemaal nieuw en de vindbaarheid van informatie en producten is sterk verbeterd. … Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: