De Vinken onderuit in eerste veldwedstrijd

Geplaatst op: 3 april 2007

De eerste aanval van De Vinken bestond uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Mariska Meulstee en Charita Hazeleger. De eerste verdediging bestond uit Helene Kroon, Susanne de Wit, Peter Kooijman en Ralf Zaal. Ralf Zaal speelde deze eerste veldwedstrijd na de zaalcompetitie in plaats van de geblesseerde Pascal Kroon.

Niet scherp
Vanaf het eerste fluitsignaal speelde De Vinken niet erg sterk, bijna alle duels werden verloren, waardoor ODO al snel met 3 – 0 voor kwam. Ondanks diverse pogingen kon De Vinken geen grip krijgen op de wedstrijd, dit resulteerde in een 7 – 3 ruststand.

Na rust gingen de aanvallen al een stuk beter, er waren minder plaatsfouten en er was meer balbezit. Toch ontbrak de scherpte om de achterstand om te buigen in een overwinning. Ongeveer 10 minuten voor het einde werd de door een lichte blessure getroffen Susanne de Wit vervangen door Miranda Meulstee. Uiteindelijk won ODO de wedstrijd met 13 – 8. Opmerkelijk wast het grote aantal strafworpen, ODO kreeg 7 keer een strafworp, waaruit 4 keer werd gescoord, terwijl De Vinken 6 strafworpen benutte.

7 april belangrijke wedstrijd
Aanstaande zaterdag 7 april speelt het vlaggenschip van De Vinken een zeer belangrijke wedstrijd om degradatie te voorkomen. De Vinken speelt om 15:30 uur tegen Fortissimo op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 31 maart heeft het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken verloren van ODO. De Vinken staat nu onderaan in poule 1F met 4 punten, terwijl ODO met 12 punten tweede staat. De eerste aanval van De Vinken bestond uit Arjan Kroon, Peter … Lees meer »