001 -Family

Laatste normale SliQ-aflevering op Midpoint TV


Geplaatst op: 2 april 2007
MIJDRECHT – De eerste vrijdag van de maand komt er aan en dat betekent dat SliQ weer een weekend lang op Midpoint TV te zien is. Met Koninginnedag was er de Koninginnedagspecial, met Sinterklaas de Pepernotencontest en met Kerst de ‘Meest Kansloze Kerstverlichtingaward’, dus verwacht nu een goedgevulde Paas-special. Ook proberen de SliQQers een budget voor het programma binnen te halen door mee te doen aan belspellen, maar dat gaat niet helemaal volgens plan.

Daarnaast wordt er in ‘SliQ op straat gezet’ gevraagd wat jongeren vinden van het softdrugsbeleid in Nederland.

Dit is de laatste normale SliQ, want er staan een aantal speciale afleveringen voor de deur. Allereerst de Koninginnedagspecial, die uitgezonden wordt op de eerste vrijdag van mei. Vorig jaar werd er mee gefietst in een Oranje-optocht, maar dit jaar zal er wat meer spektakel zijn. Na de Koninginnedagspecial doet SliQ in juni uitgebreid verslag van het Ajoc-Festival.

SliQ wordt elke eerste vrijdag van de maand en het daarop aansluitende weekend, uitgezonden op Midpoint TV, te zien via kanaal 45 / 663,25 Mhz.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM & TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste normale SliQ-aflevering op Midpoint TV

MIJDRECHT – De eerste vrijdag van de maand komt er aan en dat betekent dat SliQ weer een weekend lang op Midpoint TV te zien is. Met Koninginnedag was er de Koninginnedagspecial, met Sinterklaas de Pepernotencontest en met Kerst de ‘Meest Kansloze Kerstverlichtingaward’, dus verwacht nu een goedgevulde Paas-special. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: