001 -Family

Wateroverlast bij zorgcentra Het Hoge Heem


Geplaatst op: 2 april 2007
Uithoorn - Maandagochtend vroeg moest de brandweer van Uithoorn rond 03.00 uur assistentie verlenen bij wateroverlast in het zorgcentra Het Hoge Heem aan de Wiegerbruinlaan in Uithoorn. Een storingsmonteur, die al op verzoek van het zorgcentra ter plaatse was, stuitte op dertig centimeter water in een zogenoemde Hydrofoorruimte ( een ruimte die dient als een wateropslag bij complexe gebouwen).

Aangezien de monteur niet over voldoende middelen beschikte om de wateroverlast te lijf te gaan, waarschuwde hij de brandweer. De brandweer ging met een voertuig ter plaatse en startte direct met het wegpompen van het overtollige water. De lekkage bleek te zijn veroorzaakt doordat een koppeling van het waterleidingsysteem was losgeraakt. De brandweer is zeker een uur bezig geweest om het water uit de ruimte te verwijderen. De pompen die de waterhuishouding voor het complex verzorgen bleven dankzij het snelle ingrijpen onbeschadigd. Er is geen gevaar geweest voor de bewoners.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wateroverlast bij zorgcentra Het Hoge Heem

Uithoorn - Maandagochtend vroeg moest de brandweer van Uithoorn rond 03.00 uur assistentie verlenen bij wateroverlast in het zorgcentra Het Hoge Heem aan de Wiegerbruinlaan in Uithoorn. Een storingsmonteur, die al op verzoek van het zorgcentra ter plaatse was, stuitte op dertig centimeter water in een zogenoemde Hydrofoorruimte ( een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: