001 - Bader

VIOS in Parijs


Geplaatst op: 2 april 2007
Mijdrecht - Parijs: afgelopen weekend is de Show- & Marchingband van Muziekvereniging VIOS afgereist naar Parijs voor een optreden aldaar ter gelegenheid van het kindercarnaval.

Reeds om 05.30 vertrok de bus op zaterdag 31 maart richting Parijs. De showband was uitgenodigd om als enigst nederlandse band mee te lopen in de parade. Jaragua Rodriguez zijn eerste optreden als Tambour maître was een groot succes. Net als het gehele weekend. op de terugweg naar het slaapadres kregen ze een rondtour door het centrum van Parijs wat zeer gewaardeerd werd.

Zondagmiddag rond de klok van 16.00 uur kwam de band moe maar voldaan weer terug en kon terug kijken op een geslaagd weekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS in Parijs

Mijdrecht - Parijs: afgelopen weekend is de Show- & Marchingband van Muziekvereniging VIOS afgereist naar Parijs voor een optreden aldaar ter gelegenheid van het kindercarnaval. Reeds om 05.30 vertrok de bus op zaterdag 31 maart richting Parijs. De showband was uitgenodigd om als enigst nederlandse band mee te lopen in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: