001 -Family

Atlantis F1 start veldcompetitie met mega-score


Geplaatst op: 2 april 2007
Afgelopen zaterdag heeft de F1 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld.

Na een zeer goed gespeelde oefenwedstrijd tegen TZ vorige week, waarbij de F1 met 0-7 won, moesten de kinderen deze week aantreden tegen Vinken F1 in Vinkeveen. De shirts, gesponsord door Opticien Van der Zwaard, werden weer uit de kast gehaald en we konden weer aan de slag.

Het was mooi weer en iedereen had er weer zin in. En dat bleek wel, want na een 1-0 voor de Vinken in de eerste minuut, barstten de F1 van Atlantis vanaf de tweede minuut goed los. Zo goed, dat de stand in de rust 3-8 was in het voordeel van Atlantis.

Na de rust maakte de kinderen van de F1 het helemaal af, het leek af en toe wel prijsschieten onder de korf. De eindstand was 4-17 voor Atlantis. Alle kinderen hadden gescoord: Sven van Putten 6, Suzanne Pijper 5, Joëlle Bakker 3, Kevin Keijman 2 en Claudia van Avezaath 1. Ook de vijf minuten strafworpen nemen werd gewonnen door Atlantis, met 7-11.

Dit bij elkaar is een ontzettend mooi resultaat. Zeker ook omdat de meeste kinderen de avond ervoor naar het Paasknutselen bij Atlantis waren geweest. Daardoor gingen ze natuurlijk niet heel vroeg naar bed. Ze hebben daar wel weer hele mooie en creatieve dingen mogen doen, zoals eieren en eierdopjes schilderen, een eigen paaszakdoek beschilderen en een mooi paasstukje maken met bloemen en versieringen.

Zo zie je maar weer: Atlantis is meer dan korfbal alleen!!!

Zie ook onze website: www.kvatlantis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis F1 start veldcompetitie met mega-score

Afgelopen zaterdag heeft de F1 van korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld. Na een zeer goed gespeelde oefenwedstrijd tegen TZ vorige week, waarbij de F1 met 0-7 won, moesten de kinderen deze week aantreden tegen Vinken F1 in Vinkeveen. De shirts, gesponsord door Opticien Van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: