001 -Family

Diplomagym VDOsport


Geplaatst op: 2 april 2007
De Uithoornse sportvereniging VDO heeft afgelopen zaterdag 31 maart hun jaarlijkse diplomagym gehouden. Dit vond plaats in de sportzaal de Scheg. Door de griep en pech waren er helaas wat afmeldingen van kinderen die niet mee konden doen.

Om ongeveer 9.15 uur kwamen de jongste kinderen om mee te doen aan het diplomagym. Het diplomagym begon om 9:30uur met een openingswoord van de voorzitter van VDOsport.

Er werd gestart met de niveau`s 17, 16 en 15. Ieder kind kan met deze niveau`s op zijn of haar kunnen werken. Het gaat vanaf de basis oefeningen naar een steeds hoger niveau.

De meisjes werkten op de balk, de ongelijke brug, lange mat en mini trampoline met de kast.

De jongens op gelijke brug, rekstok, lange mat en het mini trampoline met de kast.

Iedereen had goed geoefend en deed ook zijn best. Door de zenuwen werd ook wel eens wat vergeten.

Bij niveau 17(dit zijn de meisjes vanaf 6 jaar) hebben gewonnen zilver op de 2de plaats Madoe van Kleij en goud op de 1ste plaats Nina Ruhe

Nivo.16 was een grotere groep daar waren vier winnaars, brons op de 4de plaats Isa van den Haak, brons op de 3de plaats Joyce van Tol, zilver op de 2de plaats Sophie Daudey en goud op de 1ste plaats Nikki de Jong.

Nivo 15 was de grootste groep daar waren 4 bronzen medailles Sophie de Hont, Annemiek Samsom, Angelique van Schaik en Annika van Gastelen, zilver op de 2de plaats voor Adinda Mayenburg en Marissa Haak, en een gedeelde 1ste plaats goud voor Julia Baarslag en Lauranne Kloos.

Nivo 14 had 5 winnaars drie bronzen medailles voor Joelle van Stein, Sophie Boom en Luwam Feshaye. 2 zilveren voor Marla Zandvliet en Julia Baltus en de 1ste plaats goud werd voor Mei-lin Vos.

Nivo 13 had 3 winnaars op de 3de plaats brons voor Jonne Schreuder, de 2de plaats zilver voor Marieke van Houte en op de 1ste plaats goud werd Danielle Groenendijk.

Nivo 12 waren ook 3 winnaars op de 3de plaats brons Rebecca Schuetz, de 2de plaats zilver Lotte Kramer op de 1ste plaats goud Jade Emmerson.

Bij de jongens waren de niveau`s nog iets anders maar ook volgend jaar worden die uitgebreider .De jongens van niveau 11 daar was eerste geworden Julian Hentzepeter

Bij nivo 9/8 is 1ste Pascal Michel en bij nivo.7/8 ging het goud naar Daan Janmaat en Bo van Vliet dit was een gedeelde 1ste plaats.

Na de pauze was de selectie aan de beurt die werken op een hoger niveau maar trainen ook extra in de week.

Bij de oudste meisjes word de lange mat ook vloer oefening genoemd, er wordt meer vloer ruimte gebruikt en het gaat ook op muziek wat leuk is om te zien. Deze groep heeft ook een groepswinnares die een jaar lang de wissel beker mag houden. Je naam wordt erbij gegraveerd. Deze beker gaat al 41 jaar de vereniging door dus staan er al heel wat Uithoornse namen op.

In het de jongste groep is Simone Commandeur 1ste geworden. In de wat oudere groep werd de 1ste Nina van Gastelenen en 2de Sophie Hubers.

De volgende groep was de groep met de vrije oefening op muziek hier werd Rosanne Speet 1ste, bij de oudste meisjes werd Eva Lubbers 1ste.

Als beste turnster met de hoogste score van deze dag dus voor de wisselbeker werd Nina van Gastelen

Ze was het enige meisje die 36 punten wist te scoren.

Maar er moet toch wel worden vermeld dat de punten erg dicht bij elkaar lagen en dat er door elk meisje goede resultaten zijn neer gezet.

Alle jongens en meisjes hebben hun diploma gehaald en kregen na afloop een diploma een vaantje en een bon voor een ijsje.

Het was een leuke en sportieve dag, mogelijk gemaakt door een financiële donatie van het Schiphol fonds en de inzet van de organisatie en de vele vrijwilligers. VDO wil bij deze de organisatie en de vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Het resultaat is een leuke dag voor de kinderen en hun toeschouwers.

Heeft u interesse voor de kindergymnastiek of lessen voor volwassenen kan er worden gekeken op de site www.vdosport.nl hier vindt u alle informatie. Ook kunt u op ma, woe, en vrijdag avond tussen 19:00 en 20:00 bellen met mevr. Van Tol telnr. 06 52612942

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diplomagym VDOsport

De Uithoornse sportvereniging VDO heeft afgelopen zaterdag 31 maart hun jaarlijkse diplomagym gehouden. Dit vond plaats in de sportzaal de Scheg. Door de griep en pech waren er helaas wat afmeldingen van kinderen die niet mee konden doen. Om ongeveer 9.15 uur kwamen de jongste kinderen om mee te doen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: