001 - Bader

Gewonde bij brand op boot in Aalsmeer


Geplaatst op: 1 april 2007
Aalsmeer – In de nacht van zaterdag op zondag zijn de brandweer van Aalsmeer en Amstelveen uitgerukt voor een brand op een boot.

De brandweer van Aalsmeer heeft zelf een boot en konden daarom snel in actie komen. De brand was op een eiland waar een woonboot lag. De brandweer kreeg assistentie van de pontdienst en van de politie. Deze werden onder andere ingezet om personen en materialen over te varen.

De duikers van brandweer Amstelveen werden uit voorzorg gealarmeerd maar hoefde niet ingezet te worden.De brandweer had de brand snel onder controle en gaf daarom ook snel het sein brandmeester.

Bij de brand is er ook een slachtoffer gevallen. Deze had mogelijk rook ingeademd is en vervoerd naar het ziekenhuis. Ook kon er nog een kat gered worden en deze werd opgevangen door de OVD. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewonde bij brand op boot in Aalsmeer

Aalsmeer – In de nacht van zaterdag op zondag zijn de brandweer van Aalsmeer en Amstelveen uitgerukt voor een brand op een boot. De brandweer van Aalsmeer heeft zelf een boot en konden daarom snel in actie komen. De brand was op een eiland waar een woonboot lag. De brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: