001 - Bader

Marktstraat afgesloten op 2, 3 en 4 april


Geplaatst op: 28 maart 2007
Aalsmeer - De Marktstraat is volgende week maandag, dinsdag en woensdag (2, 3 en 4 april) de gehele dag afgesloten voor alle verkeer. Dit ten gevolge van het aanleggen van de huisaansluitingen op de riolering, waterleiding en kabel. Het centrum is bereikbaar via de Seringenstraat, de Dorpsstraat en de Gedempte Sloot.

Vanaf donderdag 5 april worden de voetpaden en de toegang tot de woningen in de Marktstraat aangelegd. De Marktstraat is gedurende deze werkzaamheden weer opengesteld. De Seringenstraat is dan eenmalig op donderdag 5 april afgesloten, in plaats van woensdag 4 april.

Nadat de werkzaamheden in de Marktstraat afgerond zijn – volgens de planning vanaf maandag 23 april – wordt voorlopig tweerichtingsverkeer in de Marktstraat ingesteld. Automobilisten kunnen de Marktstraat dan tot nader order zowel vanaf de Van Cleeffkade als vanaf de Weteringstraat inrijden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marktstraat afgesloten op 2, 3 en 4 april

Aalsmeer - De Marktstraat is volgende week maandag, dinsdag en woensdag (2, 3 en 4 april) de gehele dag afgesloten voor alle verkeer. Dit ten gevolge van het aanleggen van de huisaansluitingen op de riolering, waterleiding en kabel. Het centrum is bereikbaar via de Seringenstraat, de Dorpsstraat en de Gedempte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: