001 -Family

Nieuw organisatiebureau voor markten Aalsmeer


Geplaatst op: 28 maart 2007
Voor de markten in het centrum van Aalsmeer is een nieuw organisatiebureau gecontracteerd: Natural Solutions. Dit bedrijf is in handen van Theo van der Hoek uit Kudelstaart.

Theo is bekend in het lokale verenigingsleven en is sinds kort actief in het organiseren van braderieen/markten. Hij deed dit o.a. in winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen. Na de nodige voorbereidende gesprekken is afgelopen week een contract gesloten tussen de WVAC en Natural Solutions voor de organisatie van de Geraniumjaarmarkt, de Corsobraderie en de Boekenmarkt in 2007.

Via de onderstaande link kan er ingeschreven worden voor de Geraniumjaarmarkt op 12 mei en de Corsobraderie op 1 september. Voor de Geraniumjaarmarkt geldt dat er alleen kan worden ingeschreven voor de jaarmarkt. De inschrijvingen voor de geraniumstandhouders gaan via de KMTP (www.groei.nl).

www.naturalsolutions.nu/braderie.html

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Aalsmeercentrum.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw organisatiebureau voor markten Aalsmeer

Voor de markten in het centrum van Aalsmeer is een nieuw organisatiebureau gecontracteerd: Natural Solutions. Dit bedrijf is in handen van Theo van der Hoek uit Kudelstaart. Theo is bekend in het lokale verenigingsleven en is sinds kort actief in het organiseren van braderieen/markten. Hij deed dit o.a. in winkelcentrum … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: