001 -Family

Geluidsinstallatie raadszaal Aalsmeer laat het afweten


Geplaatst op: 28 maart 2007
Wegens problemen met de geluidsversterking in de raadszaal is de agenda van het beraad van donderdag 22 maart drastisch ingekort. De raadsleden hebben hiertoe besloten omdat men van mening was dat het niet goed mogelijk was in de openbaarheid te vergaderen. Besloten is om de niet behandelde agendapunten (waaronder de nota Schipholbeleid en het Masterplan Tuinen van Aalsmeer) onder voorbehoud te verplaatsen naar het beraad van 12 april.

De gemeente Aalsmeer betreurt de gang van zaken ten zeerste en vindt het met name vervelend voor de raadsleden die veel tijd hebben gestoken in de voorbereiding, het publiek dat aanwezig was op de tribunes en de insprekers die zich vooraf gemeld hadden. Aalsmeer zal er alles aan doen om in het vervolg een herhaling van het falen van de geluidsapparatuur te voorkomen.

Nieuwe apparatuur
De raadszaal is sinds kort voorzien van splinternieuwe geluids –en video-apparatuur. Helaas is gebleken dat nog niet alle puntjes op de i zijn gezet voor wat betreft de oplevering. Met de leverancier van de apparatuur is afgesproken dat dit zo snel mogelijk zal gebeuren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geluidsinstallatie raadszaal Aalsmeer laat het afweten

Wegens problemen met de geluidsversterking in de raadszaal is de agenda van het beraad van donderdag 22 maart drastisch ingekort. De raadsleden hebben hiertoe besloten omdat men van mening was dat het niet goed mogelijk was in de openbaarheid te vergaderen. Besloten is om de niet behandelde agendapunten (waaronder de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: