001 - Bader

Gaslek in woning bleek grondlucht


Geplaatst op: 28 maart 2007

Kudelstaart- Dinsdagmiddag rond half twee werden de brandweerposten Aalsmeer en Uithoorn gealarmeerd voor een gaslek. Bewoners aan de Edisonstraat in Kudelstaart roken in hun woning een sterke gaslucht en dachten dat er ergens een lekkage was ontstaan. Omdat de Mijnsherenweg tijdelijk is opgebroken en hierdoor de aanrijtijd voor de brandweer van Aalsmeer langer is, rukte eveneens de brandweer van Uithoorn uit. Bijna ter plaatse, bleek Aalsmeer er al te zijn en hebben zij de ongeruste bewoners na metingen gerust kunnen stellen. 

De oorzaak van de vreemde lucht kwam doordat de bewoners deze week hun huis grondig hadden laten isoleren. Hierdoor is grondlucht vrijgekomen dat te verwarren is met de geur van gas. De brandweer van Uithoorn, die het nader bericht vernam, keerde hierop terug naar de kazerne. De brandweer van Aalsmeer heeft de bewoners het advies gegeven hun huis flink te luchten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gaslek in woning bleek grondlucht

Kudelstaart- Dinsdagmiddag rond half twee werden de brandweerposten Aalsmeer en Uithoorn gealarmeerd voor een gaslek. Bewoners aan de Edisonstraat in Kudelstaart roken in hun woning een sterke gaslucht en dachten dat er ergens een lekkage was ontstaan. Omdat de Mijnsherenweg tijdelijk is opgebroken en hierdoor de aanrijtijd voor de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: