001 -Family

Kop-staartbotsing zorgt voor verkeersruzie


Geplaatst op: 27 maart 2007
Woerden - Een kop-staartbotsing leidde op maandag 26 maart vermoedelijk tot een bedreiging van één van de betrokkenen.

Rond 17.15 uur reed een 23-jarige automobilist uit Mijdrecht over de Rembrandtlaan in de richting van de J. Israëlslaan en komende uit de richting van Bodegraven. Het was erg druk en het verkeer reed in file. De Mijdrechter zag dat het verkeerslicht op oranje sprong en stopte. Een automobilist achter hem, een 31-jarige man uit Woerden, zag dat kennelijk te laat en botste tegen zijn auto.

De Mijdrechter verklaard dat hij vervolgens door de Woerdenaar is bedreigd. Hij voelde zich dermate bedreigd, dat hij direct in zijn auto is gestapt en naar het politiebureau is gereden.

Gezien de drukte van de avondspits gaat de politie er vanuit dat meerdere personen getuigen moeten zijn geweest van de aanrijding en het gevolg daarop. Om vast te stellen wat er precies is gebeurd, wordt aan getuigen verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kop-staartbotsing zorgt voor verkeersruzie

Woerden - Een kop-staartbotsing leidde op maandag 26 maart vermoedelijk tot een bedreiging van één van de betrokkenen.Rond 17.15 uur reed een 23-jarige automobilist uit Mijdrecht over de Rembrandtlaan in de richting van de J. Israëlslaan en komende uit de richting van Bodegraven. Het was erg druk en het verkeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: