001 - Bader

Vrouw in elkaar geslagen in Abcoude


Geplaatst op: 27 maart 2007
Abcoude - Een voetgangster deed op maandag 26 maart aangifte van een mishandeling door twee inzittenden van een auto die op 22 maart plaatsvond.

De voetgangster, een 21-jarige vrouw uit Amsterdam, stak op donderdag 22 maart rond 17.30 uur de Stationsstraat over. Op dat moment kwam een zwarte auto vanaf de Hoogstraat aanrijden. De Amsterdamse werd bijna door hen aangereden en uitte haar ongenoegen daarover door een scheldwoord naar hen te roepen. Dat viel kennelijk niet in goede aarde. De vrouw werd door een vrouwelijke inzittende en door de bestuurder van de auto mishandeld. Daarna gingen zij er in hun auto vandoor.

De Amsterdamse heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Daarbij bleek dat zij een hersenschudding, kneuzingen op haar hoofd, arm en been had opgelopen en een gekneusde rib had.

Getuigen van de mishandeling, die dus op donderdagmiddag rond 17.30 uur plaatsvond, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw in elkaar geslagen in Abcoude

Abcoude - Een voetgangster deed op maandag 26 maart aangifte van een mishandeling door twee inzittenden van een auto die op 22 maart plaatsvond.De voetgangster, een 21-jarige vrouw uit Amsterdam, stak op donderdag 22 maart rond 17.30 uur de Stationsstraat over. Op dat moment kwam een zwarte auto vanaf de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: