001 -Family

Het Assuline Turfstekerstoernooi 2007


Geplaatst op: 26 maart 2007
Op zondag 10 juni organiseren vrijwilligers van volleybal vereniging Atalante uit Vinkeveen voor het 19e jaar het ASSULINE turfstekerstoernooi. Dit buitenvolleybal zal traditioneel weer plaatsvinden op gras. Lokatie is de grasvelden van ‘de Vinken’ op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Er zijn twee verschillende competities:

Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld.

Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen. De winnaars van de ochtendpoule zullen in de middag een extra uitdaging krijgen.

Daarbij is de organisatie op dit moment nog aan het onderzoeken of er belangstelling is voor een extra 3-tegen-3 competitie, voor de fanatieke volleyballer. Neem je kinderen gerust mee want is er een hoop speelruimte. Wil je meedoen aan één van deze toernooien, neem dan telefonisch contact op met Han Feddema (0297-287952), Yvonne Jansen (0297-285039) of download een inschrijfformulier vanaf www.vv-atalante.nl. Kosten zijn €24,- per team.

Aanmelden voor 6 mei. Tot ziens op zondag 10 juni!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Assuline Turfstekerstoernooi 2007

Op zondag 10 juni organiseren vrijwilligers van volleybal vereniging Atalante uit Vinkeveen voor het 19e jaar het ASSULINE turfstekerstoernooi. Dit buitenvolleybal zal traditioneel weer plaatsvinden op gras. Lokatie is de grasvelden van ‘de Vinken’ op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: