001 - Bader

3e Meisjes F team voor CSW !


Geplaatst op: 26 maart 2007
CSW heeft een nieuw team: MF3, een team met allemaal enthousiaste meiden.

Na heel veel trainen zijn ze nu al 3 weken echt aan het voetbal gegaan.

Eerst waren er 3 meiden en inmiddels zijn het er maar liefst 10 ! De oproep in de Nieuwe Meerbode, die Nelleke Vrielink heeft geplaatst, is een groot succes.

De eerste wedstrijd werd gewonnen, de andere 2 werden net aan verloren. Erbij gezegd moet worden dat deze wedstrijden tegen jongensteams zijn. Helaas zijn er nog niet veel jongste meisjesteams bij andere verenigingen Op de foto de MF3, helaas kon Sarah er niet bij zijn. .

Natuurlijk heeft iedereen de afgelopen weken veel over een eredivisie van vrouwen gelezen. In Wilnis zijn ze druk om de volgende generatie speelsters op te leiden. CSW zoekt vrouwen in het bedrijfsleven die de meidenteams willen sponsoren. Het vrouwen voetbal staat op een hoog niveau en CSW wil dat graag gaan uitbouwen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e Meisjes F team voor CSW !

CSW heeft een nieuw team: MF3, een team met allemaal enthousiaste meiden. Na heel veel trainen zijn ze nu al 3 weken echt aan het voetbal gegaan. Eerst waren er 3 meiden en inmiddels zijn het er maar liefst 10 ! De oproep in de Nieuwe Meerbode, die Nelleke Vrielink … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: