001 -Family

Bevers van Scouting Jan van Speyk speuren Mijdrecht af


Geplaatst op: 26 maart 2007
Mijdrecht - Lange doener had de bevers van Scouting Jan van Speyk gevraagd of ze een nachtje kwamen logeren.

Op zaterdag 17 maart was het zover. Bepakt en bezakt kwamen de bevers ‘s morgens aan. Na alle papa’s en mama’s uitgezwaaid te hebben werden de bedden opgemaakt. Nog even schommelen en ravotten in het speeltuintje, eten en dan naar een toneelvoorstelling van een andere scoutinggroep. De voorstelling heette ‘Diep in de zee’, zo kwamen er allemaal bekende figuren in voor; de Snorkels, Ariel, Spongebob en zelfs haaien en een krokodil. Nadat alle parels van de ketting van Ariel gevonden waren gingen de bevers terug naar de boerderij in Mijdrecht, Kamil, Amber en Ruben zijn die middag geïnstalleerd en vol trots dragen ze nu een echt compleet beveruniform.

’s Avonds zijn er nog twee spellen in het donker gespeeld, de leiding vond het maar eng…De bevers vonden het keigaaf!

Daarna was het tijd voor wat limonade, chips en dan slapen…..nou ja slapen, eerst moest er nog een verhaaltje voorgelezen worden.

Zondagmorgen was iedereen weer vroeg wakker. Nadat het ontbijt en het opruimen van de bedden, gingen een paar bevers kleuren en een paar met de blokken spelen. En al gauw stonden alle ouders weer op de stoep. Het was een goed geslaagd logeerweekend!

Zaterdag 24 Maart hebben de bevers een spannende speurtocht gelopen. De kinderen moesten op zoek naar rode kaartjes met een afbeelding van een bever. Naast de afbeelding stond een woord, die je op je eigen blaadje naast het juiste plaatje moest zetten. Na lang zoeken kwam er een leuke zin uit. Als echte scouts gaan jullie op kamp en speuren kunnen jullie goed!

Als leuke afsluiter kregen alle bevers van Lunchroom Tof een ijsje kado!

Lijkt scouting je wel wat, kijk dan eens op de site www.janvanspeykgroep.nl, daar staat bij welke speltak je een keertje kunt komen kijken. Of stuur een e-mail naar info@janvanspeykgroep.nl voor meer informatie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bevers van Scouting Jan van Speyk speuren Mijdrecht af

Mijdrecht - Lange doener had de bevers van Scouting Jan van Speyk gevraagd of ze een nachtje kwamen logeren. Op zaterdag 17 maart was het zover. Bepakt en bezakt kwamen de bevers ‘s morgens aan. Na alle papa’s en mama’s uitgezwaaid te hebben werden de bedden opgemaakt. Nog even schommelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: