001 -Family

Ronde van het Groene Hart


Geplaatst op: 26 maart 2007
De Ronde van het Groene Hart is gisteren gewonnen door de Belg Wouter Weylandt van Quickstep - Innergetic. Tweede werd Graeme Brown van de RABOploeg. Als derde eindigde  Greg Avermaet die rijdt voor het Belgische Predictor-Lotto. De Ronde van het Groen Hart voerde over een afstand van 203 kilometer van Leiden naar Woerden.

Het wielerevenement werd op TV rechtstreeks uitgezonden door SBS-6. De gemeente Woerden heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het houden van de wielerronde door faciliteiten beschikbaar te stellen. In de aanloop naar het evenement is een symposium over het Groene Hart gehouden. De Woerdense minister Gerda Verburg zei gisteren dat voor haar vast staat dat het Groene Hart groen moet blijven. Zij hoopt voor wat betreft de wielerronde op een terugkerend evenement. Het was de eerste keer dat de ronde voor het Groene Hart werd gehouden.

Foto's: Sven Pothuizen & Alex de Kuijper (Woerden, 0348-online.nl)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297-online.nl / RTV 9

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde van het Groene Hart

De Ronde van het Groene Hart is gisteren gewonnen door de Belg Wouter Weylandt van Quickstep - Innergetic. Tweede werd Graeme Brown van de RABOploeg. Als derde eindigde  Greg Avermaet die rijdt voor het Belgische Predictor-Lotto. De Ronde van het Groen Hart voerde over een afstand van 203 kilometer van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: