001 - Bader

Woningbrand veroorzaakt veel schade in Aalsmeer


Geplaatst op: 26 maart 2007
Aalsmeer - In de nacht van zondag naar maandag werd de brandweer van Aalsmeer rond 23:50 gealarmeerd voor brand in een woning in de Cyclamenstraat in Aalsmeer.

De brandweer was snel ter plaatse en het bleek al gauw dat het ging om een brand in het achterste deel van de woning. Dit was mogelijk de keuken van het huis. De brand was ook al overgeslagen naar de buren. Bij de brand was er veel rook ontwikkeling. De naastgelegen buren zijn uit hun woningen gehaald vanwege de rook. De brandweer had het vuur al snel brandmeester. Na het sein brandmeester hebben ze nog controles gedaan met een warmtebeeld camera en ga geblust.

Ook is er door de hevige rookontwikkeling een slachtoffer gevallen. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door het ambulance personeel.

Over de oorzaak van de brand is niks bekend. De stichting Salvage heeft het opruimen van de woning op zich genomen.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woningbrand veroorzaakt veel schade in Aalsmeer

Aalsmeer - In de nacht van zondag naar maandag werd de brandweer van Aalsmeer rond 23:50 gealarmeerd voor brand in een woning in de Cyclamenstraat in Aalsmeer. De brandweer was snel ter plaatse en het bleek al gauw dat het ging om een brand in het achterste deel van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: