001 -Family

Creatieve drijfveer in beeld gebracht


Geplaatst op: 26 maart 2007
Mijdrecht - In Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg in Mijdrecht heeft Atelier de Kromme Mijdrecht een nieuwe expositie ingericht met werk van leden en cursisten. In vijftig kunstwerken laten de kunstenaars zien welke onderwerpen hen inspireert tot het maken van een tekening of schilderij. In de expositie is een speciaal deel ingericht met door juniorleden geschilderde passiebloemen.

Vele aspecten
De expositie maakt duidelijk dat een expositiethema als 'Passie' zeer uiteenlopende uitwerkingen kent, zowel in onderwerp als materiaal. Zo is er ook een portret van Marilyn Monroe te zien dat in glasmozaïek is uitgevoerd.

Vult de een 'passie' in met de verbeelding van menselijke gevoelens of relaties, een ander brengt dit tot het schilderen van stillevens met verzamelde voorwerpen of brengen hun liefde voor dieren of een bijzondere interesse voor een hobby of beroep tot uiting. De jeugdleden van het AKM hebben een gezamenlijke opdracht uitgewerkt tot een bijzonder kleurrijke serie tekeningen en schilderijtjes van passiebloemen.

De expositie zal tot medio juni te zien zijn. Gedurende de zomermaanden zullen, evenals vorig jaar, de docenten hun werk tonen, zodat nieuwe leden en cursisten zich een beeld kunnen vormen van het gevarieerde cursusaanbod en het niveau van het aanbod. Voor meer informatie over Atelier de Kromme Mijdrecht kunt u terecht op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Creatieve drijfveer in beeld gebracht

Mijdrecht - In Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg in Mijdrecht heeft Atelier de Kromme Mijdrecht een nieuwe expositie ingericht met werk van leden en cursisten. In vijftig kunstwerken laten de kunstenaars zien welke onderwerpen hen inspireert tot het maken van een tekening of schilderij. In de expositie is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: