001 -Family

Atlantis E1 rijdt geen scheve schaats


Geplaatst op: 26 maart 2007
Het zaalseizoen voor Korfbalvereniging Atlantis is afgelopen. De gezellige sporthal wordt weer ingeruild voor het (kunst-)gras en de kantine van de vereniging.

Het pupillenteam E1 heeft het zaalseizoen op een gezellige en winterse manier afgesloten. Bijna alle teamleden gingen zaterdag 17 maart jl. met ouders en eventueel broertjes en/of zusjes naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Ook de sponsor, de firma Roebeson B.V. en Hans v.d. Meer (onze schaatstrainer voor die dag) waren van de partij.

De E1 bestaat uit jongens en meisjes van negen of tien jaar en aangezien de laatste jaren de winters in Nederland niet echt winters te noemen zijn, waren er weinig kinderen die in het verleden veel geschaatst hebben. Maar dit mocht de pret niet drukken, de meeste kinderen wisten zich heel aardig te redden. Voor de ouders was het een lust voor het oog om te zien dat de kinderen er zoveel plezier in hadden. Er waren ook nog aardig wat ouders die zelf ook de ijzers onderbonden en een paar baantjes reden.

Na een paar uurtjes ijspret ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

We zijn benieuwd wat de E1 ons op het veld gaat laten zien, één ding staat vast: aan de teamspirit zal het niet liggen. Ze hebben er weer zin in!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E1 rijdt geen scheve schaats

Het zaalseizoen voor Korfbalvereniging Atlantis is afgelopen. De gezellige sporthal wordt weer ingeruild voor het (kunst-)gras en de kantine van de vereniging. Het pupillenteam E1 heeft het zaalseizoen op een gezellige en winterse manier afgesloten. Bijna alle teamleden gingen zaterdag 17 maart jl. met ouders en eventueel broertjes en/of zusjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: