001 - Bader

Kyra van de Swaluw, een pracht portret!


Geplaatst op: 26 maart 2007
“Je kleinkind is altijd zeer bijzonder en speciaal natuurlijk. En het is een leuke mijlpaal als je kleine schat 1 jaar gaat worden. Daarom vond ik het ook zo’n leuk idee om een getekend portret van Kyra te laten maken voor deze speciale dag.” Aldus een trotse opa, Jan van de Swaluw. “22 maart was het zover, de eerste verjaardag, zingen, taart en dan de blij verraste gezichten van mijn schoondochter Linda en zoon Milan toen ze het cadeau zagen wat Opa Jan en Oma Diana in petto hadden. Het resultaat mag er zijn, de gelijkenis is perfect!”

“Jolanda ten Haaf heeft het portret getekend naar aanleiding van een foto die we van Kyra hadden.” Vertelt Jan. “Nadat ik Jolanda’s expositie in Café Stee-inn in Wilnis zag was ik onder de indruk van de tekeningen en had ik meteen het idee voor deze tekening in mijn hoofd. Dan nog zoeken naar de juiste foto van ‘ons kleine portretje’ en zij kon aan de slag. We hebben om de tekening nog een mooie passe-partout heen gemaakt en een blank houten lijstje. Aan de achterzijde hebben we, voor het nageslacht het krantenartikel met het interview en de portretten van het neefje en de nichtjes van Jolanda geplakt. We hopen dat we het krantenartikel van Kyra ook achter de tekening mogen plakken, ze is het waard. Het plaatje is nu compleet en voor kleine Kyra is het later een mooie herinnering aan haar 1e verjaardag.”

Mochten er mensen zijn die ook graag een originele tekening van Jolanda ten Haaf thuis willen, zij maakt in opdracht van een goede foto een zeer gelijkend portret. De expositie is vrij toegankelijk, gedurende de openingstijden van Sporthal Willisstee en Café Stee-inn. Voor meer informatie; jolandatenhaaf@planet.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kyra van de Swaluw, een pracht portret!

“Je kleinkind is altijd zeer bijzonder en speciaal natuurlijk. En het is een leuke mijlpaal als je kleine schat 1 jaar gaat worden. Daarom vond ik het ook zo’n leuk idee om een getekend portret van Kyra te laten maken voor deze speciale dag.” Aldus een trotse opa, Jan van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: