De Baat (3e)

Vrouw vermoedt autobrand bij benzinepomp Uithoorn


Geplaatst op: 24 maart 2007

Uithoorn- Vrijdagmiddag om 12.43 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor een autobrand. Bij het pompstation Tinq, gelegen aan de Zijdelweg in Uithoorn, rook een bestuurster tijdens het tanken van haar auto een sterke brandlucht. Omdat ze het vermoeden had dat haar auto in de brand stond, twijfelde ze geen moment, zette haar voertuig voorbij de pompen, en waarschuwde via de pomphouder de brandweer.

De brandweer die snel ter plaatse was onderzocht het voertuig, maar kon geen brand ontdekken. Een oplettende brandwacht zag vanuit het nabijgelegen fietsertunneltje, dat onder de weg doorloopt, rook komen. De brandweer ging direct polshoogte nemen. Hier bleek een stapeltje papier te branden, dat uit baldadigheid was aangestoken. De brandwacht met de grootste schoenmaat heeft de brand zonder water weten te blussen. Zowel de bestuurster als de brandweer konden ieder hun weg weer vervolgen. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw vermoedt autobrand bij benzinepomp Uithoorn

Uithoorn- Vrijdagmiddag om 12.43 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd voor een autobrand. Bij het pompstation Tinq, gelegen aan de Zijdelweg in Uithoorn, rook een bestuurster tijdens het tanken van haar auto een sterke brandlucht. Omdat ze het vermoeden had dat haar auto in de brand stond, twijfelde ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: