001 -Family

Fietsclub De Merel houdt Mereltoer


Geplaatst op: 23 maart 2007
Zondag 1 april staat de Mereltoer op het programma van Toer Trimclub De Merel. De afstand van deze toertocht is 100 kilometer.

De tocht wordt in groepsverband gereden, achter ervaren voorrijders die u uit de wind houden. Iedereen met een redelijke fietsconditie kan meedoen, met de snelheid wordt daarmee rekening gehouden. De snelheid komt echter niet boven de dertig kilometer per uur uit.

Halverwege de tocht is er een koffiepauze.

De start is om 8.30 uur precies bij Café-Bar De Paddestoel, Hofland 33A in Mijdrecht. Kom wat eerder in verband met de inschrijving die moet plaatsvinden.

Vindt u 100 kilometer te lang? Of halfnegen te vroeg? Of wilt u liever wat rustiger rijden?

Om 10 uur start een groep die een afstand van ongeveer 60 kilometer aflegt, met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Ook bij deze groep bent u van harte welkom. Deze groep start ook bij De Paddestoel.

Beide groepen zijn om 13.00 uur terug bij Café-Bar De Paddestoel.

Onlangs kregen de leden van Toer Trimclub De Merel nieuwe clubkleding uitgereikt. De clubkleding kon voor een lage prijs aangeschaft worden dankzij de sponsoring van H.P. Staal B.V., Café-Bar De Paddestoel en Kees Smit Fietsen.

Na afloop van de Mereltoer worden voor het clubhuis enkele groepsfoto's gemaakt van de leden in hun nieuwe clubkleding.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietsclub De Merel houdt Mereltoer

Zondag 1 april staat de Mereltoer op het programma van Toer Trimclub De Merel. De afstand van deze toertocht is 100 kilometer. De tocht wordt in groepsverband gereden, achter ervaren voorrijders die u uit de wind houden. Iedereen met een redelijke fietsconditie kan meedoen, met de snelheid wordt daarmee rekening … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: