001 -Family

Rampenoefening geslaagd volgens medewerkers


Geplaatst op: 23 maart 2007
Wilnis - Vrijdagmiddag omstreeks 13:15 uur is het startschot gegeven voor de rampenoefening in De Ronde Venen.

Met deze oefening was het scenario nagebootst dat Party Plaza in brand stond en diverse omliggende straten onruimd waren.

Ruim 45 slachtoffers meldden zich in het sportcomplex dat tijdelijk tot opvang was omgetoverd. In het gemeentehuis zat het coördinatiecentrum van ongeveer 6 personen die alles aanstuurde.

Omstreeks 15:30 uur werd er een evaluatie gehouden over hoe de oefening was verlopen. Volgens de organisatie is alles goed verlopen en zijn er een aantal punten uitgekomen waar aan gewerkt gaat worden. A.s. maandag is er een uitgebreide evaluatie over deze oefening met alle betrokken partijen.

Deze oefening werd georganiseerd door 5 gemeenten, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Loenen en De Ronde Venen (District Vecht & Venen).

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rampenoefening geslaagd volgens medewerkers

Wilnis - Vrijdagmiddag omstreeks 13:15 uur is het startschot gegeven voor de rampenoefening in De Ronde Venen.Met deze oefening was het scenario nagebootst dat Party Plaza in brand stond en diverse omliggende straten onruimd waren.Ruim 45 slachtoffers meldden zich in het sportcomplex dat tijdelijk tot opvang was omgetoverd. In het gemeentehuis zat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: