001 -Family

Gewapende overval Albert Heijn Mijdrecht


Geplaatst op: 23 maart 2007
Mijdrecht – Op een supermarkt aan De Passage werd op donderdagavond 22 maart een gewapende overval gepleegd.

Kort na 20.00 uur drongen twee mannen de winkel binnen. Zij bedreigden enkele personeelsleden met een vuurwapen. Vervolgens verdwenen zij met een nog onbekend geldbedrag.

Signalementen:
1) Man, ± 1.70 meter, vermoedelijk getinte huidskleur, normaal postuur, vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar, opvallend rode lippen. Hij droeg een zwart stoffen jack tot zijn middel en het jack was voorzien van een capuchon. Hij had zwarte schoenen aan.

2) Man, licht getinte huidskleur en stevig postuur. Hij droeg een mosgroen jack tot op zijn middel.

Getuigen van de overval of mensen die voor, tijdens of na de overval iets opvallends hebben gezien op of in de omgeving van De Passage wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

De politie sluit niet uit dat de 3 voorgaande overvallen ook iets met deze overval te maken hebben. Er zijn diverse gelijkenissen volgens de politie.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewapende overval Albert Heijn Mijdrecht

Mijdrecht – Op een supermarkt aan De Passage werd op donderdagavond 22 maart een gewapende overval gepleegd. Kort na 20.00 uur drongen twee mannen de winkel binnen. Zij bedreigden enkele personeelsleden met een vuurwapen. Vervolgens verdwenen zij met een nog onbekend geldbedrag. Signalementen:1) Man, ± 1.70 meter, vermoedelijk getinte huidskleur, normaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: