001 -Family

1 april: Wethouder J.A.J. Verheijen opent het nieuwe chalet bij tennisvereniging Qui Vive


Geplaatst op: 22 maart 2007

De leden van de Tennisvereniging Qui Vive hebben in een drukbezochte extra Algemene Ledenvergadering in december 2006 unaniem de bouw van een nieuw Chalet goedgekeurd. Het oude chalet stond al jaren op de nominatie vervangen te worden. Vanwege de brand van het oude clubhuis, waardoor eerst een heel nieuw clubhuis gebouwd moest worden is de vervanging met enige jaren vertraagd. Gelijk is van de gelegenheid gebruik gemaakt om het terras volledig opnieuw in te richten. 

Aan het begin van het nieuwe tennisseizoen zal op 1 april om 16.00 uur de wethouder J.A.J. Verheijen met Sportzaken in zijn portefeuille, de herinrichting bekronen door de officiële opening te verrichten. 

Een belangrijk deel van de werkzaamheden is door een flink aantal vrijwilligers van Qui Vive uitgevoerd. De firma Kooijman heeft alle forse grondwerkzaamheden uitgevoerd inclusief het aanleggen van de nieuwe bestrating. Velen Uithoorners en andere N201-gebruikers zullen de gebruikte lantaarnpalen herkennen. Deze van het voormalig IBM-terrein afkomstige armaturen staan aan de vooravond van een succesvol tweede leven! Het meubilair is vervaardigd door Hans de Wit van de fa. De Oude Rust uit Uithoorn. De wens is dat het meubilair gesponsord wordt; voor een deel is dat al gelukt. 

De inrichting van Het Plein inclusief het chalet plus veranda is gebaseerd op een ontwerp van ontwerpbureau Delight of Living uit Driebergen.

Qui Vive Tennis is een bloeiende vereniging met ca. 700 leden. Wij tennissen op een uniek park aan de Vuurlijn bij de Kwakel en de nieuwbouwwijk Legmeer-West. Het gehele jaar door kan er bij Qui Vive op de kunstgrasbanen getennist worden. Het clubhuis wordt gedeeld met de hockeyvereniging. Meer informatie is te vinden op de website www.quivivetennis.nl.

En mocht u na de eerste woorden twijfelen: Nee, het betreft hier zeker géén grap!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1 april: Wethouder J.A.J. Verheijen opent het nieuwe chalet bij tennisvereniging Qui Vive

De leden van de Tennisvereniging Qui Vive hebben in een drukbezochte extra Algemene Ledenvergadering in december 2006 unaniem de bouw van een nieuw Chalet goedgekeurd. Het oude chalet stond al jaren op de nominatie vervangen te worden. Vanwege de brand van het oude clubhuis, waardoor eerst een heel nieuw clubhuis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: