001 -Family

Eiermidag in de Woudreus


Geplaatst op: 22 maart 2007
Het is voorjaar en bijna Pasen. Daarom organiseert NME-centrum De Woudreus op woensdag 4 april een speciale middag met allerlei activiteiten rond 'eieren'. Wat is er allemaal te doen? Je kan eieren onderzoeken en je kan meedoen aan een eierquiz en met allerlei spelletjes. Ook gaan we eieren zoeken, verven en versieren. Er loopt een echte paashaas rond. En er is voor iedereen wat lekkers.

Heb je zin om te komen en ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan ben je van harte welkom in NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. De middag is gratis. Het begint om 13.30 uur en eindigt om 15.45 uur. Je moet je wel van te voren opgeven, in elk geval uiterlijk 2 april. Dat kan telefonisch (0297-273692) of per e-mail (woudreus@milieudienstwnu.nl). Er is plaats voor 25 kinderen, dus meld je snel aan!.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eiermidag in de Woudreus

Het is voorjaar en bijna Pasen. Daarom organiseert NME-centrum De Woudreus op woensdag 4 april een speciale middag met allerlei activiteiten rond 'eieren'. Wat is er allemaal te doen? Je kan eieren onderzoeken en je kan meedoen aan een eierquiz en met allerlei spelletjes. Ook gaan we eieren zoeken, verven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: