001 -Family

Triviant bedankt Wifac


Geplaatst op: 22 maart 2007
Muziek en Showkorps Triviant heeft afgelopen zaterdag een muziekaalbedankje gebracht aan Wifac. Nadat Triviant dakloos was geworden door het afbranden van de Willisstee hebben zij ruim een jaar gebruik mogen maken van de gastvrijheid van Wifac.

Alle repetities en overige verenigingsaktiviteiten vonden in het pand van Wifac plaats. Triviant heeft op een goede gelegenheid gewacht om Wifac hiervoor te bedanken en die gelegenheid deed zich afgelopen zaterdag voor. Wifac sloot vier dagen Open Huis af met een familiedag voor relaties, medewerkers en hun familie. Triviant heeft na het kinderprogramma alle aanwezigen begeleid naar de eetzaal en daar nog een aantal nummers gespeeld waarop de majorettes hun showtjes hebben laten zien. Voor alle gasten was dit een grote verrassing en voor Triviant een leuke gelegenheid om op hun eigen wijze Wifac te bedanken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Triviant bedankt Wifac

Muziek en Showkorps Triviant heeft afgelopen zaterdag een muziekaalbedankje gebracht aan Wifac. Nadat Triviant dakloos was geworden door het afbranden van de Willisstee hebben zij ruim een jaar gebruik mogen maken van de gastvrijheid van Wifac. Alle repetities en overige verenigingsaktiviteiten vonden in het pand van Wifac plaats. Triviant heeft op een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: