001 -Family

Openstaande vonissen en alcohol


Geplaatst op: 22 maart 2007
Wilnis - Een 43-jarige Heemstedenaar bleek op woensdag 21 maart nog enkele vonissen open te hebben staan.

Rond 17.00 uur controleerden agenten op De Heinoomsvaart de 43-jarige man als bestuurder van een bestelbusje. Bij navraag bleek dat hij nog twee vonissen had openstaan. De man werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Onderweg naar het politiebureau roken de agenten een behoorlijke alcohollucht. In het politiebureau moest de Heemstedenaar een ademanalyse afleggen. Daarbij blies hij 285 ug/l, terwijl de limiet 220 ug/l is. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en hij kreeg een rijverbod van een uur. Tevens werden hem twee vonnissen betekend van in totaal €770,-. Als hij daar niet binnen veertien dagen tegen in beroep gaat, worden deze boetes definitief.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Openstaande vonissen en alcohol

Wilnis - Een 43-jarige Heemstedenaar bleek op woensdag 21 maart nog enkele vonissen open te hebben staan. Rond 17.00 uur controleerden agenten op De Heinoomsvaart de 43-jarige man als bestuurder van een bestelbusje. Bij navraag bleek dat hij nog twee vonissen had openstaan. De man werd aangehouden en naar het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: