001 -Family

Jesse geeft terug !


Geplaatst op: 20 maart 2007

Vinkeveen - Jesse Breedijk van 7 uit Vinkeveen is misschien wel de jongste Goede Doelen man van Nederland. Hij zette onlangs 'Jesse Geeft Terug' op om vijf goede doelen iets terug te geven. Hij is de afgelopen twee jaar hersteld van kanker en kon naast alle lieve artsen en verplegers en verpleegsters, bijzonder goed rekenen op Stichting Doe een Wens, Stichting De Opkikker, Clini Clowns, Stichting Racen tegen Kanker en Villa Pardoes.

Voor zijn eigen Goede Doel waarmee hij iets terug wil doen voor de geweldige mensen van de doelen die hem eerst zo hielpen, vroeg Jesse de hulp in van verschillende partijen uit de Gemeente De Ronde Venen. Hij heeft al zijn eigen logo en rekeningnummer, de website is in ontwikkeling (jessegeeftterug.nl), de burgemeester geeft toestemming voor een collecteweek, er worden collectanten geworven, posters zijn gemaakt en hangen bij scholen en winkels, etc. etc. Jesse heeft naast een bijzonder goed hart ook de instelling van een groot ondernemer, vinden de mensen om hem heen.

Jesse is nu een paar weken bezig met het idee en iedere week komt hij dichter bij de actieweek waarin hij veel geld wil ophalen. In de week van 1 april is de diagnose precies 2 jaar geleden. En dus wordt juist dan de wervingsactie ingezet. Met toestemming van B&W van de gemeente De Ronde Venen.

Ga snel naar www.jessegeeftterug.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: jessegeeftterug.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jesse geeft terug !

Vinkeveen - Jesse Breedijk van 7 uit Vinkeveen is misschien wel de jongste Goede Doelen man van Nederland. Hij zette onlangs 'Jesse Geeft Terug' op om vijf goede doelen iets terug te geven. Hij is de afgelopen twee jaar hersteld van kanker en kon naast alle lieve artsen en verplegers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: