001 -Family

CSW 1 deelt de punten


Geplaatst op: 20 maart 2007
Aan het tweede opeenvolgende thuisduel heeft CSW één punt overgehouden. Almere was afgelopen zaterdag de tegenstander van de Wilnissers. De ploeg van Dennis van den Ing heeft de punten keihard nodig om directe degradatie te ontlopen en tegen het al veilige Almere moest hiermee een aanvang worden gemaakt.

Kerim Bulut raakte midweeks opnieuw geblesseerd zodat John Groenewegen in de spitspositie werd geposteerd. De A-junioren Jay Klaas Wijngaarden en Rick Verweij stonden aanvallend op de flanken. Na een wat aftastende openingsfase kwam Groenewegen een teenlengte tekort om een voorzet van Wijngaarden binnen te werken. Even later was het Wijngaarden zelf die vrije doortocht werd verleend en alleen op het doel af kon gaan. Zijn schot ging net naast. Almere liet zich in deze fase ook niet onbetuigd en kon via de snelle en handige buitenspelers diverse keren gevaarlijk voor het doel van Dennis Prins komen. De schoten misten echter de juiste richting.

CSW speelde toch wel een beetje met de handrem. Achter in geen goal tegen krijgen en hopen op een bevlieging van de voorwaartsen. Zo kon Rick Verweij nog een keer op doel koppen en werd Wijngaarden buiten de zestien finaal onderste boven gelopen door de keeper die hiervoor geel ontving terwijl de kans op de openingstreffer wel aanwezig was. De eerste helft leverde voor beide ploegen geen noemenswaardige mogelijkheden op.

In het tweede bedrijf liet Almere in de beginfase wel zien waarom zij al vele punten hebben gehaald. De bal ging keurig van voet naar voet en binnen de zestien meter is de ploeg zeer gevaarlijk. Prins had er echter het oog in en ook Bas Spruit, Ruud Lakerveld en Hans Bras speelden een geconcentreerde pot. Na zo'n uur spelen was er dan toch de voorsprong voor de ploeg uit Almere. Een vrije trap werd in de doelmond gebracht en kon worden verlengd naar een geheel vrijstaande speler. Die twijfelde geen moment en met een vreemde stuit verdween de bal in het doel.

CSW keek weliswaar tegen een achterstand aan, maar bleef verzorgd spelen en niet veel later viel de gelijkmaker. Ronald Lucassen kon op links doorgaan en op de achterlijn de geheel vrijstaande Nick de Vink aanspelen. De Vink wist de stuiterende bal ineens in de bovenhoek te schieten, 1-1. Met nog 20 minuten te spelen werd het een zeer open wedstrijd met twee ploegen die voor de winst bleven gaan. Veel uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Vlak voor tijd had CSW het geluk niet aan de zijde toen een klutsbal van Nick de Vink via de hak van een tegenstander tegen de paal weer het veld in stuiterde.

CSW blijft de punten bij elkaar sprokkelen en moet nog zeker een paar wedstrijden winnen om veilig te komen. Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen titelkandidaat CJVV. Komt allen, onze mannen kunnen jullie steun goed gebruiken! De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW 1 deelt de punten

Aan het tweede opeenvolgende thuisduel heeft CSW één punt overgehouden. Almere was afgelopen zaterdag de tegenstander van de Wilnissers. De ploeg van Dennis van den Ing heeft de punten keihard nodig om directe degradatie te ontlopen en tegen het al veilige Almere moest hiermee een aanvang worden gemaakt. Kerim Bulut … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: