001 - Bader

Vinken E1 en A3 Zaalkampioen!


Geplaatst op: 19 maart 2007
De jeugdteams E1 en A3 van korfbalvereniging De Vinken kwamen na het zaalseizoen als sterkste uit de strijd. Vinken E1 deed dat 10 maart j.l. in een spannende wedstrijd tegen de nummer twee. Door de overwinning van de Vinken A3 afgelopen weekend werden ook zij zaalkampioen.

Vinken E1
Vinken E1 verloor slechts één wedstrijd van de nummer twee in de poule, waardoor het kampioenschap tot de laatste wedstrijd onzeker was. In de laatste wedstrijd moest er uit in Kudelstaart aangetreden worden tegen deze nummer twee VZOD. Één punt was voldoende voor het kampioenschap. In een zeer spannende wedstrijd liet Vinken E1 zien de beste te zijn door met 0-2 te winnen. Dit bracht het doelsaldo van Vinken E1 op +43 (56-13). Het verdiende kampioenschap is een mooi resultaat voor trainer Ellen Stokhof en coaches Ed Duikersloot en Trees vd Vliet.

Vinken E1 bestaat uit de volgende mensen: (Zie foto)

Meiden: Melissa Hartsink, Angey Jacob, Thara Kroon, Mirjam Oussoren en Rhona Torensma

Jongens: Mike Duikersloot, Patrick Mur, Coen v.d. Vliet en Bodhi Zonneveld

Vinken A3
Door de vele blessures in de junioren van De Vinken heeft Vinken A3 de competitie in verschillende opstellingen gespeeld. Veel teamleden moesten dubbele wedstrijden spelen. Gelukkig hebben de resultaten hier niet onder geleden. Alleen Triaz was één keer uit te sterk voor de jongste junioren. Maar door de overige wedstrijden overtuigend te winnen kon Vinken A3 afgelopen zaterdag ook het kampioenschap vieren. De laatste uitwedstrijd werd met 4-12 gewonnen van Fiducia uit Vleuten/De Meern. Hopelijk kan trainer/coach Ria Bos deze lijn voortzetten op het veld. Vinken A3 wist zelf 163 keer te scoren en kreeg er 79 tegen.

Vinken A3 bestaat uit de volgende mensen: (Zie foto)
Boven v.l.n.r.: Anne van Vliet, Daniëlle Lommers, Iris Hoogendoorn, Roosmarijn Mooij, Lisette Kok en trainer/coach Ria Bos.
Onder v.l.n.r.: Hein Aafjes, Ronald Mul, Rutger Woud, Stefan Gijsen, Stefan Zaal, Jasper van Peursem. Niet aanwezig op de foto is de vierde dame Antoinette Stolk.

Inmiddels zijn de jeugdteams al weer aan het trainen op het veld. Hopelijk wordt het veldseizoen ook afgesloten met kampioenschappen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken E1 en A3 Zaalkampioen!

De jeugdteams E1 en A3 van korfbalvereniging De Vinken kwamen na het zaalseizoen als sterkste uit de strijd. Vinken E1 deed dat 10 maart j.l. in een spannende wedstrijd tegen de nummer twee. Door de overwinning van de Vinken A3 afgelopen weekend werden ook zij zaalkampioen. Vinken E1Vinken E1 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: