001 -Family

Voor de vijfde keer fanatiek voor Stichting het Olde Manegepeerd uit Dalmsholte


Geplaatst op: 20 maart 2007
Dat we echte paarden liefhebbes zijn dat laten we weten. Want net als de vier voorafgaande jaren werd er weer fanatiek gesprongen voor de Stichting het Olde manegepeerd in Dalmsholte. Daar gunt men de oude manege paarden een goede oude dag.

Als een manegepaard eenmaal te oud word of gebreken krijgt en niet meer ingezet kan worden om mensen te leren paardrijden, krijgen zij een warm onthaal bij Rika en Appie van Stichting het Olde manegepeerd. Daar krijgen zij een warme stal en in de zomer weide om in rond te scharrelen. Stal Zadelpret heeft net als vele ander maneges al jaren een van de lespony’s Charme bij het Olde Manegepeerd ondergebracht.

Maar bij ons is Charme niet uit het oog en daardoor uit het hart. Want uiteraard gaan wij er vanuit dat er een wederdienst tegenover hoort te staan. Bij de Stichting draait het uiteraard ook om veel vrijwilligers werk. Zonder vrijwilligers zou deze stichting dan ook niet kunnen bestaan. Om Appie en Rika en de vrijwilligers bij te staan in hun nobele streven springen wij dan ook samen met paardensport vereniging Troje naar hartelust over alle hindernissen. Deze hindernissen zijn punten waard een natuurlijk was de sprong over de vlag van het Olde Manegepeerd het meeste waard. Maar door de enorme wind hebben wij deze bij de sprong weggehaald daar er anders te veel weigeringen zouden ontstaan bij deze juist zo belangrijke sprong.

Voor alle gesprongen punten hebben de deelnemers sponsors gezocht. En de sponsorlijsten gingen dan ook weer langs vele mensen die ons wilde steunen voor dit goede doel. Dankzij hen en de deelnemers is er weer een mooi bedrag € 1903,42 bij elkaar gesprongen waar de Stichting weer heel erg blij mee was. Gelukkig vind de Stichting steeds meer bijval van de deelnemende maneges,er worden landelijk steeds meer acties voor hen georganiseerd. Wie dit goede doel ook wil steunen kan kijken op www.manegepeerd.nl Dit kan in de vorm van een bedrag,vrijwilligers werk of creatieve inzet.

De grote winnaars van deze actie zijn!!!

De beker voor de meeste sponsors ging naar Nadine de Jong op haar lijst pronkte 57 sponsors

Op de tweede plaats Lisanne Schouten zij had 37 sponsors

Op de derde plaats Anouk Voorneveld met 26 sponsors

De meeste punten had Danae v.d. Plas op haar naam staan namelijk 462
Gevolgd door Denise Strubbe zij had 352 punten
Derde eindigde Sophie v.D.Plas met 286 punten

En het belangrijkste waar het om gaat de winnaar van het hoogste bedrag, was Nadine de Jong Zij had voor het Olde Manegepeerd € 280,00 bij elkaar gesprongen.

Op de Tweede plaats Danae v.d Plas zij had maar liefst € 162,30 euro en Derde werd Sophie v.d Plas zij had € 154,90 bij elkaar weten te springen.

Omdat wij dit jaar voor de 5 keer gesprongen hadden voor het Olde Manegepeerd waren Rika en Appie en 2 vrijwilligers aanwezig om dit spektakel mee te maken. Gelijk konden zij dan ook de prijzen uitreiken en alle deelnemers belonen met wat lekkers en een vijfjarig jubileum vaantje van Stichting het Olde Manegepeerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voor de vijfde keer fanatiek voor Stichting het Olde Manegepeerd uit Dalmsholte

Dat we echte paarden liefhebbes zijn dat laten we weten. Want net als de vier voorafgaande jaren werd er weer fanatiek gesprongen voor de Stichting het Olde manegepeerd in Dalmsholte. Daar gunt men de oude manege paarden een goede oude dag. Als een manegepaard eenmaal te oud word of gebreken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: