001 - Bader

Racingteam De Ronde Venen volop in beweging!


Geplaatst op: 20 maart 2007
Autosport leeft als nooit tevoren, ook de autocross profiteert hiervan volop mee. De Autocross kan zich verheugen in een grote positieve belangstelling van het publiek In Mijdrecht is Racingteam De Ronde Venen gevestigd.

Racingteam De Ronde Venen is klaar voor het nieuwe seizoen. Aris de Waal en Stijn van der Horst hebben afgelopen winter veel werk verzet en presenteren vandaag de nieuwe race bolide. Een plaatje…

Aanpassingen 2007
Vanwege nieuwe rolkooi veiligheidseisen is het frame bouwtechnisch compleet aangepast. Daarna zwart gecoat en met diverse nieuwe onderdelen zoals een grotere radiateur, een groter tankje en nieuwe bedrading uitgerust. De beplating, het polyester is door Schadenet Kranenburg in de nieuwe kleurstelling gespoten – zilver met rode bies.

Programma
Zoals al gezegd, Racingteam-DRV is actief in de Autocross divisie van de Koninklijke Nederlandse Autosport Federatie. De Autocross wedstrijden waaraan het Team meedoet worden regionaal georganiseerd door Autocross Vereniging Rang Pang, met wedstrijden in Lopik op 9 april 2e Paasdag, Bodegraven op 30 april Koninginnedag, Montfoort 17 mei Hemelvaartsdag, Harmelen 28 mei 2e Pinksterdag, Nieuw Vennep 23 juni en Lopik 8 september. Daarnaast nemen we ook deel aan het Nederlands Kampioenschap Autocross bestaand uit 6 wedstrijden waarbij de 1ste 28 april georganiseerd wordt te Haarle, daarna 12 mei in Aalten, 9 juni Kessel, 7 juli Visvliet, 11 augustus Oude Biltzijl en de laatste NK wedstrijd is 15 september in Altforst. Daarnaast zijn er nog een aantal speciale wedstrijden in de regio waaraan wij graag mee willen doen zoals met Pinksteren het Autosportspectakel Marcel Broekhuizen in Lopik en de Autocross Grand Prix van Abcoude medio augustus.

De Auto
Het Team doet mee in de Autocross klasse van de zelfbouwauto’s: de Sprinters tot 2000cc motorinhoud en tweewiel aangedreven. De motor is van een Ford Mondeo 2000cc 16V die standaard 136pk heeft, met grote tunings aanpassingen levert deze inmiddels een goede 240 pk. De versnellingsbak is van een Renault 25 met gewijzigde c.q. speciale overbrengingsverhouding en uitgerust met een sper. Zonder goede vering kan er niet geracet worden, de gebruikte veren en schokbrekers zijn van Proflex.

Sponsors
Zonder publiek - geen reclame, Zonder races - geen publiek, Zonder reclame – geen races.

Zonder sponsors is in de autosport niets meer mogelijk. Racing Team De Ronde Venen is dan ook zeer dankbaar voor de steun van de volgende bedrijven: Intermat keukens,tegels en sanitair, Walraven bevestigingsmaterialen, Strix Lease Service, Erwich en vDort EDO, Overduin tegelwerken, VW Maas Nieuwkoop, Dirk Stam IIzerhandel, Schadenet Kranenburg, Advisor en Omefa.

Info
Voor meer info zie ook de website: www.racingteam-drv.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Racingteam De Ronde Venen volop in beweging!

Autosport leeft als nooit tevoren, ook de autocross profiteert hiervan volop mee. De Autocross kan zich verheugen in een grote positieve belangstelling van het publiek In Mijdrecht is Racingteam De Ronde Venen gevestigd. Racingteam De Ronde Venen is klaar voor het nieuwe seizoen. Aris de Waal en Stijn van der … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: