001 -Family

Scootmobiel toerrit


Geplaatst op: 19 maart 2007
Stichting Welzijn ouderen gaat dit jaar elke maand een scootmobieltoerrit organiseren.

Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen.Dinsdag 3 april is de eerste toertocht van 2007 . Er wordt om 10 uur gestart vanaf Gerardus Marjella Bozenhoven 157 in Mijdrecht. Daar drinken we een kopje koffie en rond 10:30 vertrekken we naar De Zorgboerderij Amstelkade, Amstelkade 61 in Wilnis. Ook daar is het tijd voor een kopje koffie en een gebakje. Rond 13 uur zullen we weer bij Gerardus Marjella zijn.

Kosten voor dit uitstapje bedragen € 5,- dit is inclusief 2 keer koffie en 1 maal gebak. Aanmelden kan bij de servicepunten Mijdrecht hoofdweg 1a tel. 383399 of Wilnis Dorpsstraat 3 tel. 237610.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobiel toerrit

Stichting Welzijn ouderen gaat dit jaar elke maand een scootmobieltoerrit organiseren. Deze zal vallen op de eerste dinsdag van de maand. Bij de start zal er een monteur van Welzorg zijn om eventuele kleine problemen met de scootmobiel op te lossen.Dinsdag 3 april is de eerste toertocht van 2007 . … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: