001 - Bader

The Passion: u komt toch ook !?


Geplaatst op: 19 maart 2007
Wegens het grote succes voorgaande jaren zal The Passion door De Rovenians in 2007 wederom worden uitgevoerd. Adrian Snell’s The Passion zal worden vertolkt in de Officiële Nederlandse vertaling. De traditie is twee jaar geleden geboren ter ere van het 25 jarig jubileum van dit muzikale bijbelverhaal. Het hele project is in nauw overleg met de originele componist Adrian Snell tot stand gekomen. Na het zien van de beelden van de afgelopen concerten is hij er trots op dat vele mensen worden aangesproken door deze eigentijdse vertolking van zijn compositie.

Op Vrijdag 30 maart & Zaterdag 31 maart 2007 zal de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente als een theater omgetoverd zijn om het muzikale verhaal van The Passion een plaats te geven. De productie is heel bewust verschoven naar de week vóór Pasen, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar ‘DE LEG’ te komen om deze bijzondere theaterproductie over het lijdensverhaal te beleven en de week later in zijn of haar eigen kerk de paascyclus nog bewuster te volgen.

Onze vertolking van The Passion beeld het leven van Jezus Christus uit, het Bijbelverhaal vanaf de roeping van de jonge maagd Maria tot en met de wederopstanding. Tijdens de eerste uitvoeringen werd het publiek bij het spel betrokken en reageerde verbaasd, ontzet en ontroerd. Op de website www.rovenians.nl, zijn de foto’s van de eerdere uitvoeringen te bekijken en zijn er flitsen van deze uitvoeringen te beleven.

Regio adressen met entreekaarten in de voorverkoop:
Bike Totaal Waning te Aalsmeer - Boekhandel Mondria te Mijdrecht - Evangelische Boekwinkel ‘Kom & Zie’ te Wilnis

Voorverkoop met korting
Vrijdag 30 maart & Zaterdag 31 maart 2007, The Passion in de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente te Schiphol-Rijk; Boeing Avenue 121 te Schiphol-Rijk aanvang 20:30 / geen pauze.

Kaarten 12,50 euro in de voorverkoop; kinderen t/m 12 jaar 10 euro, groepstarief mogelijk. Kaarten aan de zaal 15 euro.

KAARTVERKOOP - www.rovenians.nl of telefoon 0297 287 118

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

The Passion: u komt toch ook !?

Wegens het grote succes voorgaande jaren zal The Passion door De Rovenians in 2007 wederom worden uitgevoerd. Adrian Snell’s The Passion zal worden vertolkt in de Officiële Nederlandse vertaling. De traditie is twee jaar geleden geboren ter ere van het 25 jarig jubileum van dit muzikale bijbelverhaal. Het hele project … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: