001 -Family

Lenterit 2007 op zondag 15 april a.s.


Geplaatst op: 19 maart 2007
Op zondagmiddag 15 april a.s. start in Mijdrecht weer de jaarlijkse Lenterit voor het hele gezin. Deze recreatieve autopuzzelrit voor het goede doel, waaraan iedereen kan deelnemen, voert dit keer door het fraaie Groene Hart van midden Nederland.

Er is een aantrekkelijke route van ca. 80 km uitgezet langs de mooiste plekjes in het gebied. In plaats van een routekaart krijgen de deelnemers hun aanwijzingen op basis een ‘stripverhaal’ met bolletjes en pijltjes. Ook moeten zij vragen beantwoorden over o.a. bezienswaardigheden onderweg.

“De Lenterit is een recreatieve puzzeltocht, waaraan iedereen kan deelnemen. Puzzelrit-ervaring is niet nodig; een auto met enthousiaste inzittenden is alles wat nodig is om deel te kunnen nemen”, aldus Huub Kluijtmans en Rob Isaacs van de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, die de jaarlijkse rit nu voor de vierde keer organiseren. “Overigens is de Lenterit beslist géén tijdrit of rally: de tocht zit zó in elkaar dat wie te vroeg aan de finish verschijnt extra strafpunten krijgt. Het recreatieve karakter staat bij ons voorop.”

De opbrengst van de rit komt ten goede aan de Stichting Hulphond Nederland, die honden opleidt en vervolgens ter beschikking stelt aan mensen met een lichamelijke of auditieve handicap. Bij de finish van de rit geven vrijwilligers een demonstratie over de activiteiten van Stichting Hulphond Nederland en kunnen deelnemers met eigen ogen zien waaraan hun inschrijfgeld wordt besteed.

Deelnemen
Iedereen kan deelnemen aan de Lenterit 2007. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per auto bij voorinschrijving via e-mail. Inschrijven aan de start kost 30 euro per auto. Bij de prijs is een consumptie inbegrepen. Voor de winnaars, het team met de minste strafpunten (de puzzelrit volledig juist verreden én alle vragen goed beantwoord), zijn fraaie prijzen beschikbaar: een uniek kunstwerk, een weekendje weg en een diner voor twee.

Start
De start vindt plaats op zondag 15 april a.s. vanaf 13.00 uur bij Party- en Congres-centrum De Meijert aan de Dr. Van der Haarlaan 6 te Mijdrecht. Deelnemers kunnen zich daar vanaf 12.00 uur melden om hun startnummer en routepapieren op te halen. Wie verzekerd wil zijn van een startplaats van 25 euro kan zich alvast per e-mail aanmelden op lenterit@prworks.nl.

Sponsors
De Lenterit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors, die het goede doel ondersteunen door een bijdrage van € 250,= te doneren. Hiervoor ontvangen zij naast alle publiciteit ook nog 5 gratis startnummers. Sponsors zijn tot aan de start van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij Norbert Karthaus Tel: 0651 550308.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lenterit 2007 op zondag 15 april a.s.

Op zondagmiddag 15 april a.s. start in Mijdrecht weer de jaarlijkse Lenterit voor het hele gezin. Deze recreatieve autopuzzelrit voor het goede doel, waaraan iedereen kan deelnemen, voert dit keer door het fraaie Groene Hart van midden Nederland. Er is een aantrekkelijke route van ca. 80 km uitgezet langs de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: